Panotaj

În cazul în care actualitatea are un rol important, iar textele dumneavoastră afișate trebuie să poată fi folosite variabil în ceea ce privește forma, culoarea și dinamica acestora, vă sugerăm să încercați panotajul outdoor precum si sistemele de informare cu LED. Diferitele execuții fac posibile combinații individuale cu bandă de informare LED sau panouri cu inscripții usor de inlocuit.

Panouri

Afișaje LED

Afișajele multifuncționale din domeniul tehnolgiei LED aparțin celor mai economice și eficiente medii de informare. Puteți să vă indrumați clienții sau să vă faceți publicitate produselor sau serviciilor. Afișajele pot fi montate individual sau chiar integrate în panouri.

Se livrează
Casetat în multiple culori sau RGB.
Funcții de text/ceas/temperatură pereți/video.

Aplicare
Foarte potrivite pentru informații schimbătoare și sporirea atenției în cadrul construcțiilor publicitare.

Efect pe timp de zi
Informații lizibile cu efecte diverse de mișcare.

Efect pe timp de noapte
În relație cu dimensiunea, se poate citi cu usurință de la distanțe mari.

Sisteme de orientare

Sistemele de îndrumare plănuite profesional ușurează orientarea și fac posibilă identificarea persoanelor, mijloacelor de transport, limitărilor și obstacolelor.
Pe plan subiectiv, sistemele de îndrumare sporesc sentimentul de siguranță al utilizatorilor.

Pentru indrumarea, conducerea la destinație și orientarea vizitatorilor și a clienților aveți nevoie de însemne clare și bine gândite. Pentru realizarea acestui țel, vă punem la dispoziție sisteme de orientare complete în diferite formate și din diferite materiale și soluții individuale corespunzătoare nevoilor dumneavoastră.

Plăci de sticlă
Sisteme de semnalizare
Plăci individuale
Plăci indicatoare
Inscripționări pentru parcări
Indicatoare drumuri
Display-uri luminoase
Inscripționări pentru săli de conferință

Material
Sticlă, material sintetic, metal, lemn, folie.

Aplicare
Peste tot unde trebuie sau are nevoie musafirul/clientul să ajungă. Aceștia trebuie să găsească rapid și cu usurință ceea ce caută.

Display - Asistență Vânzări

Display-urile ajută la stimularea vânzărilor și îl conving pe client să cumpere spontan.
Pentru sporirea atenției cumpărătorilor și reprezentarea informațiilor cu impact legate de vânzări la casă, vă oferim sisteme POSM în diferite formate, de exemplu sisteme de informare pe pereți, display-uri verticale, puncte de infomare, etc. Schimbarea informațiilor poate decurge foarte rapid și ușor, în mod manual sau digital. În plus, aceste mecanisme de asistență pentru vânzări va ofera posibilitatea de a amplasa buzunare din plexi pentru fișele cu informații de diferite mărimi. În cadrul programului nostru vă punem la dispoziție display-uri standard sau personalizate.

Material
Material sintetic, lemn, metal, proceduri de stratificare nobile, aplicarea de diferite izvoare de iluminare și tehnici de iluminare, cum ar fi LED-urile, etc.

Aplicare
Măsuri de stimulare a vânzărilor la punctul de vânzare, prezentarea produselor, sprijinirea imaginii la punctul de vânzare.

1
2
3
4
5
6

Smart Frame

Definite astfel dupa ramele speciale, aceste sisteme oferă universalitate și facilitatea înlocuirii rapide a mesajului (iar și iar), fără personal calificat, rezultatele fiind încântătoare. Expunerea fețelor textile tipărite și prevăzute cu un cheder siliconic pe multiple tipuri de rame ofera posibilități constructive foarte ușoare și o exploatare facilă. În funcție de opțiunile de iluminat cu tehnică LED pot avea utilizări multiple: tablouri, corpuri luminoase, panouri informative, tavane sau pereți decorativi.

Folii

Utilizate reprezentiv pentru transpunerea facilă a informațiilor dumneavostră atât în exteriorul clădirii cât și la interior, inscripționările cu folie pentru sticlă, metal sau pvc vă ajută în decorarea vitrinelor, inscripționarea însemnelor pentru zone cu valoare istorică sau arhitectonică, a sistemelor de orientare, pentru uși cât și informații diverse .
Folierea oferă nenumarate avantaje dincolo de imaginile expuse precum funcția de protecție care este garantată prin folosirea foliilor aplicate peste suprafețele expuse, astfel daunele se pot rectifica foarte usor și la un pret avantajos.

Folierea mai oferă și o gamă largă de posibilități în ceea ce privește culorile și modelele, aduce cu sine o creștere a valorii și, în concluzie, folierea reprezintă în foarte multe cazuri o soluție avantajoasă.

Material
Folii de calitate pentru sticlă, metal placi PVC, lemn sau zidarie.

Aplicare
Colaje cutting plotter pentru vitrine, caroserii auto, plachete, pereți, bannere.

Printuri digitale

Cu ajutorul tehnicilor de fabricație care ne stau la dispoziție în prezent, foliile pot fi livrate gata de afișare la sediul clientului în cel mai scurt timp, într-o gama largă de culori pentru diferite condiții de suprafață. Inscripționarea în colaje cu multe culori suprapuse sau imagini foto se pot transpune cu ajutorul printurilor digitale de înaltă rezoluție pe folii acoperitoare, translucide sau window graphics.

Folosim printurile digitale pe cele mai diferite materiale, cum ar fi hârtia foto, folii in rola, material pentru bannere și cele mai variate folii autocolante. Printurile digitale se mai folosesc printre altele și la sistemele de semnalizare și orientare de mari dimensiuni pentru zone exterioare și interioare.

Material
Folii translucente sau opace, pânză PVC, canvas sau polyester.

Aplicare
Imprimare de culoare 4C pentru reprezentări care nu pot fi fabricate prin separare strictă a culorilor în tehnica de plotare.