ECHIPA NEON & SIGN ROMÂNIA

Despre noi

Transformăm în realitate concepte unice de semnalistică publicitară înca din anul 1949, cu pasiune și grijă la cele mai mici detalii. Suntem lideri pe piață în dezvoltarea și aplicarea de corporate design în România și Europa, având un portofoliu de brand-uri de renume, cărora le-am susținut imaginea prin produsele noastre de calitate superioară, cu garanție extinsă!

Înființarea Neon & Sign în România a venit inițial ca un raspuns la nevoia clienților grupului austriac HAID Lichthaus, care și-au extins business-ul în țară, odată cu globalizarea și intrarea României în UE. Administratorii companiei mamă, Helmut si Judith Haid, au facut această investiție în România, au adus tehnologii moderne și un management performant, ca sprijin pentru aceștia, putând astfel să le ofere produse și servicii de calitate, potrivit standardelor occidentale, și nu în ultimul rând încredere.

Prin susținerea primită din partea grupului, oferim un avantaj competitiv clienților, deoarece ne permite să fim în pas cu dezvoltările tehnologice și să aducem un nivel superior de calitate. În prezent ne mândrim cu o fabrică de mari dimensiuni, dotată cu echipamente profesionale, stocuri permanente de materiale, logistică proprie, platformă de lucru de peste 1500mp și personal calificat, format dintr-o echipa de peste 80 de angajați care lucrează cu dăruire, prețuind valorile companiei. Profesionalismul și dedicarea echipelor noastre sunt garanția succesului pentru produsele și serviciile pe care le oferim.

În plus, ne plac provocările constante ale acestui domeniu. Orice proiect creativ poate deveni realitate, indiferent cât de complicat sau solicitant este și ne-am construit o reputație în acest sens. Avem propriul laborator de cercetare – dezvoltare, unde testăm și dezvoltăm noi tipuri de material, noi tehnici de realizare/aplicare și noi modele constructive a materialelor publicitare.

Astfel, putem oferi tot ce are nevoie un brand pentru promovarea vizuală, de la concept, design, consultanță și realizarea tehnică complexă, până la ambalare, livrare și montaj în cel mai scurt timp – LITERE ȘI CONSTRUCȚII 3D, PANOURI ȘI CASETE LUMINOASE, TOTEME, STANDURI EXPOZIȚIONALE ȘI ILUMINAT ARHITECTURAL.

Neon & Sign România – Lumină, Simbol, Performanță!

Certificari:

Cronologie

Istoria noastră a pornit în anul 1949. Acela a fost anul în care Max și Richard Haid au fabricat prima reclamă luminoasă în Innsbruck. În urma succesului obținut, a fost înființată, în 1952, compania Lichthaus HAID GmbH – www.neuhaid.com.

Datorită succesului obținut ulterior, compania s-a îndreptat în noi direcții, deschizând primul birou în Munich, în anul 1958. În acel moment, compania a devenit internațională.

În anul 2004, proprietarii Lichthaus HAID, Helmut Haid și Judith Aulitzky, alături de Cristoph Peer, au pus bazele proiectului unei noi fabrici în Reghin, Mures.

Începutul companiei Neon & Sign din Reghin.

În anul 2005 am început construcția pentru prima hală de producție și am adus primele utilaje: 1 CNC flatbed 4x2m, 1 mașină pentru pliere și 1 mașină pentru tăiere.

În anul 2006 compania și-a mărit numărul de angajați și a început să vândă produsele și serviciile în România.

În anul 2012 am construit a doua hală de productie, unde am instalat o nouă cabină de vopsire, conform celor mai înalte standarde tehnice.
În 2017 am instalat cel de-al doilea utilaj CNC în hala de producție.

După 13 ani de implicare profesională și emotională, Cristoph Peer și-a încheiat activitatea. Urmându-i exemplul, Johannes Aulitzky s-a alăturat companiei pentru a continua povestea de succes Neon & Sign, conducând-o către următorul capitol.

În anul 2018 am avut un start de succes, alături de cei 87 de angajați ai noștri!