NEON & SIGN ROMANIA CSAPAT

Rólunk

1949-től valóra váltjuk a reklámfeliratok egyedülálló koncepcióját szenvedélyesen és a legkisebb részletességgel. Mi vagyunk a piacvezetők a vállalati tervezés fejlesztésében és alkalmazásában Romániában és Európában, a portfoliónk híres márkákat tartalmaz, amelyeknek támogattuk a képét a mi kiváló minőségű termékekkel, a kiterjesztett garanciával!

A Neon & Sign Romániában való létrehozása eredetileg a HAID Lichthaus osztrák csoport igényeire adott választ, akik bővítették tevékenységüket a globalizációjával és Romániának az EU-ba történő és belépésével. Az anyavállalat adminisztrátorai, Helmut és Judith Haid megvalósították ezt a beruházást Romániában, behoztak modern technológiát mint támogatás, és a nagyteljesítményű menedzsmentet, minőségi termékeket és szolgáltatásokat kínálva a nyugati szabványoknak megfelelően, és végül, de nem utolsósorban bizalmat.

A csoport támogatásával versenyelőnyt kínálunk ügyfeleinknek, mert lehetővé teszi számunkra, hogy lépést tartsunk a technológiai fejlesztésekkel és magasabb színvonalat teremtsünk. Büszkék vagyunk ma egy nagyméretű, professzionális felszereléssel ellátott gyárral, anyag állandó készletekkel, saját logisztikájával, 1500mp feletti munkaállomással és képzett személyzettel, amely több mint 80 munkatársból áll, akik elkötelezettséggel dolgoznak, megbecsülve a vállalati értékeket. Csapatunk szakszerűsége és elkötelezettsége garantálja a kínált sikeres termékeket és szolgáltatásokat.

Ráadásul szeretjük a terület állandó kihívásait. Bármilyen kreatív projekt valósulhat meg, függetlenül attól, hogy bonyolult vagy igényes, és e tekintetben hírnevet építettünk. Saját kutatási és fejlesztési laboratóriumunk van, ahol tesztelünk és fejlesztünk új anyagtípusokat, új Alkalmazás/ tervezési technikákat és új konstruktív modelleket a reklám Anyagok számára.
Így mindent tudunk kínálni, amire egy márkának szüksége van vizuális promócióra, a koncepciótól, a tervezéstől, a tanácsadástól és az összetett műszaki tervezéstől kezdve a csomagolásig, szállításig és összeszerelésig a lehető legrövidebb idő alatt – 3D BETŰK ÉS ÉPÍTÉS, VILÁGÍTÓ PANELEK ÉS DOBOZOK, TOTEMEK , KIÁLLÍTÓ STANDEK ÉS ÉPÍTÉSZETI VILÁGÍTÁS

Neon & Sign România – Fény, Szimbólum, Teljesítmény!

Tanúsítványok:

Kronológia

A történelmünk 1949-ben kezdődött. Ez volt az az év, amikor Max és Richard Haid az első fényes hirdetést készítették Innsbruckban. Sikerét követően a Lichthaus HAID GmbH társaság 1952-ben alakult meg. Történetünk 1949-ben kezdődött. – www.neuhaid.com.

A további sikernek köszönhetően, a vállalat új irányvonalakat vezetett, és 1958-ban megnyitotta első irodáját Münchenben.

Abban az időben a vállalat nemzetközi lett.

2004-ben a Lichthaus HAID tulajdonosai, Helmut Haid és Judith Aulitzky, Cristoph Peerrel közösen megalapították az új üzemet a Reghinben, Mureş-ben.
A Reghin-i Neon & Sign társaság kezdete.

2005-ben megkezdtük az első termelési csarnok építését, és az első felszereléseket hoztuk el: 1 CNC flatbed 4x2m, 1 hajtogatógép és 1 vágógép.

2006-ban a vállalat növelte alkalmazottainak számát, és Romániában kezdte a termékeket és szolgáltatásokat értékesíteni.

2012-ben egy második termelési csarnokot építettünk, ahol új festési felszerelést telepítettünk a legmagasabb műszaki szabványoknak megfelelően.

2017-ben telepítettük a második CNC gépet a termelési csarnokban.

13 éves szakmai és érzelmi bevonása után, Cristoph Peer befejezte tevékenységét. Példáját követve, Johannes Aulitzky csatlakozott a céghez, hogy folytassa a Neon & Sign sikertörténetét, és a következő fejezethez vezetett.

2018-ban sikeresen indultunk a 87 alkalmazottunkkal együtt!