SZOLGÁLTATÁSOK

null

Grafikus

A plotter, a marás/lézeres és a nyomtatási feladatok adatainak átvétele különleges szabályokat, például adattípusokat, programokat és formátumokat igényel.

null

Szerelés

A szerelési munkálatokat a saját csapataikkal végezzük, amelyek jelen vannak az ország egész területén és a szomszédos országokban. Készenlétben álnak megfelelő szerelőink és képzett szakembereink.

null

Anyagok

A folyamatosan készletezett anyagok széles és változatos választékát kínáljuk a megrendelés gyors és hatékony feldolgozáshoz. Speciális anyagokat az ön kérései alapján szerezzük be.

null

Gépek

A totemek, levelek, dobozok vagy panelek és egyéb fényes és nem fényes reklámok készítéséhez professzionálisan felszerelt platformot állítunk rendelkezésre, amely külön szakaszokra van osztva.

null

Elszállítás

A megrendelések szállítása a szerelés helyén történik, maximális biztonsági feltételekkel, megvan erre a szükséges csomagolási és szállítási tapasztalat.

Rólunk

1949 év óta szenvedélyesen és a legkisebb részletekre fordított gonddal váltjuk valóra a reklámfeliratok egyedülálló koncepcióit. Cégünk vezető szerepet tölt be a vállalati tervezés fejlesztésében és alkalmazásában Romániában és Európában, híres márkák portfoliójával, melynek köszönhetően kiváló minőségű termékeinkkel bővített garanciával támogattuk képünket!!
Így mindent tudunk kínálni a márka vizuális promócióhoz, a koncepciótól, a tervezéstől, a tanácsadástól és a komplex műszaki tervezéstől a csomagolásig, szállításig és összeszerelésig a lehető legrövidebb idő alatt – 3D BETŰK és 3D ÉPÍTÉSEK, VILÁGÍTÓ PANELEK ÉS KAZETTÁK, TOTEMEK, KIÁLLÍTÁSI STANDEK ÉS ÉPÍTÉSZETI VILÁGÍTÁS.

Tanúsítványok:

REFERENCIÁK

BLOG

GALÉRIA

CSAPAT

 • null

  JOHANNES AULITZKY

  ADMINISZTRÁTOR

 • null

  OVIDIU MOROZ

  KERESKEDELMI IGAZGATÓ

 • null

  MÓNIKA NAGYSÁNDOR

  VEZÉRIGAZGATÓ

 • null

  MARIUS BORDA

  LOGISZTIKA/SZERELÉSEK

 • null

  HELGA BUTIU

  KERESKEDELMI MANAGER ASSZISZTENS