Hirdetőtábla

Ha az aktualitás fontos szerepet játszik, és a megjelenített szövegeket változatos formában, színben és dinamikában kell használni, javasoljuk, hogy próbálja ki a szabadtéri hirdetőtáblát, valamint a LED-es információs rendszereket. Különböző kivitelei lehetővé teszik az egyedi kombinációkat a LED információs szalaggal vagy a könnyen felcserélhető panelekkel.

Panelek

LED kijelzés

A többfunkciós LED technológiai kijelzők a leggazdaságosabb és hatékonyabb információs eszközök közé tartoznak. Tájékoztathatja az ügyfeleiket, vagy hirdetheti termékeit vagy szolgáltatásait. A kijelzők egyenként felszerelhetők vagy akár panelekbe is beépíthetők.

Szállítás
Kazetta több színben vagy RGB.
Szöveg/óra/falhőmérséklet/videó funkciók.

Alkalmazás
Rendkívül alkalmas a cserélő információk esetében és a hirdetési felépítés keretében a fokozott figyelemre.

Nappali hatás
Jól olvasható információk különböző mozgáshatásokkal.

Éjjeli hatás
A mérethez képest nagy távolságból könnyen olvasható.

Irányító rendszerek

A szakszerűen tervezett irányítási rendszerek megkönnyítik a személyek, a közlekedési eszközök, a korlátozások és az akadályok azonosítását.
Szubjektív módon az irányítási rendszerek növelik a felhasználók biztonságérzetét.
A látogatók és az ügyfelek célra vezetéséhez és irányításához tiszta, jól átgondolt szimbólumokra van szükség. E cél elérése érdekében teljes körű irányítási rendszereket kínálunk különböző formátumokban, különböző anyagi megoldásokban és egyedi igényeinek megfelelően.

Üvegtáblák
Jelzőrendszerek
Egyedi lemezek
Irányító táblák
Parkolási feliratok
Útmutató táblák
Fénykijelzők
Feliratok konferenciatermekhez

Anyag
Üveg. Műanyag, fém, fa, fólia.

Alkalmazás
Mindenütt, ahol a vendégnek/ügyfélnek szüksége van, hogy elérjen. Ezek gyorsan és egyszerűen meg kell, hogy találják, amit keresnek.

Kijelző - értékesítési segítség

A kijelzők segítenek az értékesítés növelésében és meggyőzik az ügyfelet spontán vásárlásról.
A vásárlók figyelmének növelése és a kasszánál végzett eladással kapcsolatos információk bemutatása érdekében POSM rendszereket kínálunk különböző formátumokban, például falinformációs rendszerekben, függőleges kijelzőkben, információs pontokban stb. Az információk cseréje nagyon gyorsan és egyszerűen, kézzel vagy digitálisan is megtörténhet. Ezen túlmenően ezek az értékesítési támogatási mechanizmusok lehetőséget nyújtanak arra, hogy plexi zsebeket helyezzenek el a különböző méretű információcédulákra. Programunkon belül standard vagy testreszabott kijelzőket kínálunk.

Anyag
Műanyag, fa, fém, nemes rétegzési eljárások. Különböző megvilágítási és fénytechnikai forrás alkalmazása, például LED-es, stb.

Alkalmazás
Intézkedések az eladások ösztönzésére az értékesítés helyén, termékbemutatás, képtámogatás az értékesítés helyén.

1
2
3
4
5
6

Smart frame

A speciális keretek által meghatározott rendszerek biztosítják az egyetemességet és az üzenet gyors cseréjét (újra és újra) szakképzett munkatársak nélkül, és az eredmények kellemesek. A kinyomtatott felületek és a szilikon kéderek több különböző típusú keretben való megjelenítése nagyon könnyű szerkezetet és könnyű kezelhetőséget kínál. A LED-megvilágítási lehetőségektől függően többféle felhasználási lehet: panelek, világító testek, tájékoztató panelek, mennyezetek vagy dekoratív falak.

Fóliák

Az épületen belüli és kívüli információk könnyű lefordítására használják, az üveg-, fém- vagy pvc-fólia címkék segítenek a vitrinek díszítésében, történelmi vagy építészeti értékek megjelölésével, tájékozódási rendszereihez ajtókhoz és különböző információkat közlésére.
A fóliázás számtalan előnyt kínál az exponált képeken kívül, például a védőfunkciót, amelyet garantálja az alkalmazott fóliák használata a felületeken, így a kár nagyon könnyen és előnyös áron kijavítható.
A fóliázás a szín- és mintázati lehetőségek széles skáláját kínálja, növeli az értéket, és végeredményben a fóliázás sok esetben előnyös megoldás.

Anyag
Minőségi fólia üveghez, fémhez, PVC-hez, fá-hoz vagy falazatokhoz.

Alkalmazás
Kollázs vágó plotter vitrinekhez, karosszériához, plakkokhoz, falakhoz, bannerekhez.

Digitális nyomtatás

A jelenleg rendelkezésre álló gyártási technológiák felhasználásával a lapok készen állnak arra, hogy a lehető leghamarabb, a különböző felületi feltételek mellett széles színskálával jelenjenek meg az ügyfél telephelyén. Az átfedő, áttetsző vagy áttetsző ablakokkal vagy nagy felbontású digitális nyomtatással sok átfedő szín vagy fényképkép összeolvasható.
Digitális nyomatokat használunk a különböző anyagokon, például fotópapíron, tekercseken, banner anyagokon és a legváltozatosabb matricán. A digitális nyomtatásokat többek között a nagyméretű jelző- és irányítórendszerekhez használják külső és belső területeken.

Anyag
Áttetsző vagy átlátszatlan fóliák, PVC, vászon vagy poliészter szövet.

Alkalmazás
4C színes nyomtatás olyan ábrázolásokhoz, amelyeket nem lehet szigorú szétválasztással készíteni a rajzolási technikában.