Toteme/Piloni

Un totem este deja din depărtare foarte ușor de recunoscut și îndreaptă clientul spre destinația dorită, și anume la dumneavoastră. Noi vă punem la dispoziție piloni executați standard sau construcții individuale corespunzătoare dorințelor dumneavoastră, cu combinații variate de forme și efecte luminoase.

Piloni interiori / exteriori

1
5
3

Un mijloc de orientare eficient plasat în zonele de trafic sau pentru dirijarea clienților spre obiectivele semnalizate din interior, pilonii (toteme, stâlpi indicatori) rămân soluția ideală pentru orientarea clienților cu multiple informații de la distanță.

Material
Aluminiu vopsit, Inox, sticlă securizată sau sticlă acrilică, Aluminiu compozit conform paletei RAL.

Aplicare
Indicatoare de orientare pentru zone de trafic pietonal cu efect de la distanță.

Pilonii au fost gândiți ca purtători de informații pentru corporații sau pentru identificarea companiilor individuale amplasate lângă stradă.
Logo-urile firmelor se pot identifica cu usurință de la distanță.
Chiar dacă aceștia sunt sau nu luminați, atragerea atenției este garantată.

Material
Structuri din profile Oțel zincat sau Aluminiu, placate cu Aluminiu, Inox, Plexiglas, Aluminiu compozit, sticlă și prelate pe profile speciale.

Aplicare
Se folosesc îndeosebi pentru identificarea obiectivelor amplasate de-a lungul străzilor sau la intrarea în sediul clădirilor.

Turnuri

Cand se dorește vizibilitatea de la mare distanță sau expunerea mai multor panouri ale clienților se impune construcția unui turn cu înălțimi de peste 20 – 50 m care să rezolve aceste cerințe.
Elementele de semnalizare în forme diverse și maniera de iluminare instalate pe aceste turnuri vă scot în evidență .